Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ören Aile Pansiyonu isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ören bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mahallesi 1081 Sokak No.5. Burhaniye ilçesinde bulunan Ören Aile Pansiyonu, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Periyodik açık alan dezenfektesi, Bahçeli, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli) gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ören Aile Pansiyonu

statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 4 yatakdır. Ören Aile Pansiyonu, BurhaniyeÖren Aile Pansiyonu, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Ören Aile Pansiyonu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 13:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

Ören Aile Pansiyonu Yorumları