Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Ören Aile Pansiyonu isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ören mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mahallesi 1081 Sokak No.5. Burhaniye ilçesinde bulunan Ören Aile Pansiyonu, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 76 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Ören Aile Pansiyonu adlı tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Kıyıya Yakın, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Periyodik açık alan dezenfektesi, Bahçeli, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli) gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ören Aile Pansiyonu

statüsünde ki tesis, toplam 2 oda ve 4 yatakdır. Ören Aile Pansiyonu, BurhaniyeÖren Aile Pansiyonu, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Ören Aile Pansiyonu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 12:00, check-out saati 13:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 0 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 0 metredir.

Ören Aile Pansiyonu Yorumları