Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Güliz Apart isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Ören mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Avukat İsmail Kızıklı Cad. No: 52. Burhaniye ilçesinde yer alan Güliz Apart, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 76 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, VIP Odalar, Sigara İçilmeyen Odalar, Kalorifer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Tekne Turu olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır. İlaveten Çamaşır Yıkama olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Güliz Apart

statüsünde ki tesisin kapasitesi 2 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Güliz Apart, BurhaniyeGüliz Apart, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 150 metre mesafededir. Güliz Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 7000 metredir.

Güliz Apart Yorumları