Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Güliz Apart isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Ören mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Avukat İsmail Kızıklı Cad. No: 52. Burhaniye ilçesinde bulunan Güliz Apart, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Güliz Apart adlı tesiste Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, VIP Odalar, Sigara İçilmeyen Odalar, Kalorifer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Tekne Turu imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır. Bunların yanısıra Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Güliz Apart

statüsünde ki tesis, toplam 2 oda ve 25 yatakdır. Güliz Apart, BurhaniyeGüliz Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 150 metre mesafededir. Güliz Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 7000 metredir.

GÜLİZ APART

Güliz Apart
Güliz Apart
Güliz Apart
Güliz Apart
Güliz Apart

Online Rezervasyon


Güliz Apart 2024 Fiyatları

Güliz Apart detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 54 48

Güliz Apart Haritada Yeri


Güliz Apart Yorumları