Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 16 Oda 42 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Köşem Motel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Çarşı Caddesi No:13/a. Burhaniye ilçesinde bulunan Köşem Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 69 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Köşem Motel adlı tesiste Bar, Odaya Kahvaltı Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Mutfak, Yemek Masası, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bagaj Muhafazası olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır. Bunların yanısıra Emanet Kasası, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Köşem Motel

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 16 oda ve 42 yatakdır. Köşem Motel, Ören Köşem Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Köşem Motel Yorumları