Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 16 Oda 42 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Köşem Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Çarşı Caddesi No:13/a. Burhaniye ilçesinde yer alan Köşem Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Bar, Odaya Kahvaltı Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Mutfak, Yemek Masası, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Bagaj Muhafazası imkanları tatil severlere ücretsiz sunulmaktadır. Bununlada kalmayarak Emanet Kasası, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Köşem Motel

Motel statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 42 yatak olarak belirtilmiştir. Köşem Motel, Ören Köşem Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Köşem Motel Yorumları