Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi : Apart
Kapasite :
Hizmet :

Jako Apart isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ören mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi 2069. Sokak. Burhaniye ilçesinde yer alan Jako Apart, Apart statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Bahçeli, Teras, Denize Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Klimalı, Gardrop / Dolap, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Banyo, Duş, Tuvalet, Yemek Masası, Buzdolabı, Bahçe Manzarası, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Jako Apart

Apart statüsünde ki tesisin kapasitesi 7 oda ve 14 yatakdır. Jako Apart, BurhaniyeJako Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Jako Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 6000 metredir. Tesis bünyesinde 2 kişi çalışmaktadır.

Jako Apart Yorumları