Nerede : Burhaniye - Ören
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Mertur Life Evleri isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ören mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah.cihat Alpan Cad.no:46/1. Burhaniye ilçesinde yer alan Mertur Life Evleri, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Denize Yakın, Havuzlu, Çocuk Havuzu, Büfe, Snack Bar, Çocuk Oyun Alanı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Wifi, Sigara İçilmeyen Odalar, Kalorifer, Ücretsiz Şezlong, Alkolsüz, Mavi Bayraklı Plaj, Halka Açık Plaj, Kum Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Mertur Life Evleri

statüsünde ki tesisin kapasitesi 20 oda ve 70 yatakdır. Mertur Life Evleri, BurhaniyeMertur Life Evleri, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Mertur Life Evleri tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 0 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir.

HAVUZUMUZ

Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri

APART DAİRELERİMİZ

Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri
Mertur Life Evleri

Online Rezervasyon


Mertur Life Evleri 2024 Fiyatları

Mertur Life Evleri detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 08

Mertur Life Evleri Haritada Yeri


Mertur Life Evleri Yorumları