Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 13 oda 9 Apart Daire 40 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Mutlu Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Avukat İsmail Kızıklı Caddesi No:70. Burhaniye ilçesinde yer alan Mutlu Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde yer alan diğer 76 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Bahçeli, Evcil Hayvan Kabul, Kalorifer, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Mutlu Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 40 yatak olarak belirtilmiştir. Mutlu Pansiyon, ÖrenMutlu Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Mutlu Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 5000 metredir. Tesis bünyesinde 9 personel hizmet etmektedir.

Mutlu Pansiyon Yorumları