Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 13 oda 9 Apart Daire 40 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Mutlu Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Avukat İsmail Kızıklı Caddesi No:70. Burhaniye ilçesinde bulunan Mutlu Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Mutlu Pansiyon adlı tesiste Bahçeli, Evcil Hayvan Kabul, Kalorifer, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Mutlu Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 40 yatakdır. Mutlu Pansiyon, ÖrenMutlu Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Mutlu Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 5000 metredir. Tesis bünyesinde 9 personel bulunmaktadır.

Mutlu Pansiyon Yorumları