Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi :
Kapasite : 6 Apart 1 Full Apart (Daire) 2 Oda 30 Yatak
Hizmet : 1 Mayıs 1 Kasım

Necatibey Aile Apart Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Öğretmenler Mahallesi mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah. Köprü Yanı Selvi Cad. No: 10. Burhaniye ilçesinde yer alan Necatibey Aile Apart Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Bahçeli, Wifi, Kalorifer, Tuvalet, Sadece Aile, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Kıyıya Yakın gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Necatibey Aile Apart Pansiyon

statüsünde ki tesisin kapasitesi 10 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Necatibey Aile Apart Pansiyon, ÖrenNecatibey Aile Apart Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Necatibey Aile Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 5000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel bulunmaktadır.

Necatibey Aile Apart Pansiyon Yorumları