Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 16 Oda 50 Yatak
Hizmet : 365 gün

Çiçek Aile Pansiyonu isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mahallesi Avni Meço Caddesi No:9. Burhaniye ilçesinde yer alan Çiçek Aile Pansiyonu, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Bahçeli, Teras, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Kalorifer, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Havaalanı Servisi (ücretsiz), Güneşlenme Terası, 24 Saat Açık Resepsiyon, Evcil Hayvan Kabul, Markete Yakın, Kuaför / Güzellik Salonu, Hediyelik Eşya Dükkanı, Kişisel Dolap, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Çiçek Aile Pansiyonu

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 50 yatakdır. Çiçek Aile Pansiyonu, ÖrenÇiçek Aile Pansiyonu, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Çiçek Aile Pansiyonu tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 8000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Çiçek Aile Pansiyonu Yorumları