Nerede : Ören - Öğretmenler
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Yalçınkaya Pansiyon isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Öğretmenler mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Öğretmenler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri Yanı. Burhaniye ilçesinde bulunan Yalçınkaya Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Yalçınkaya Pansiyon adlı tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Markete Yakın, Wifi, Engelli Dostu, Havaalanı Servisi (ücretli) gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Yalçınkaya Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 10 oda ve 24 yatak olarak belirtilmiştir. Yalçınkaya Pansiyon, ÖrenYalçınkaya Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Yalçınkaya Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 3000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Yalçınkaya Pansiyon Yorumları