Nerede : Burhaniye - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 18 Oda 26 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Burhaniye Merkez Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Koca Cami Mah. Hürriyet Cad. No:40. Burhaniye ilçesinde yer alan Burhaniye Merkez Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde yer alan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Ortak Mutfak, Kalorifer, Klimalı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Uydu Kanalları, TV, Mutfak, Kahve Makinası, Uyandırma Servisi, Şehir Manzarası, LCD TV, Wifi, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Sigara İçilmeyen Odalar gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Bornoz imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Burhaniye Merkez Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 18 oda ve 26 yatakdır. Burhaniye Merkez Otel, BurhaniyeBurhaniye Merkez Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Burhaniye Merkez Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 14:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 300 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 3000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel bulunmaktadır.

Burhaniye Merkez Otel Yorumları