Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 22 Oda 60 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Karakaş Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mah. Hüseyin Öğütcan Bulvarı No:57. Burhaniye ilçesinde bulunan Karakaş Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Restoran (alakart), Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Evcil Hayvan Kabul, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Hızlı Check-in/Out, Emanet Kasası, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Karakaş Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 22 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Karakaş Otel, ÖrenKarakaş Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Karakaş Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir.

Karakaş Otel Yorumları