Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Turkuaz Apart Ören isimli turizm tesisi Balikesir ilinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ören Mah. No:1 (ören Camisi Ören Muhtarlığı Arkası). Burhaniye ilçesinde bulunan Turkuaz Apart Ören, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde bulunan diğer 77 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Turkuaz Apart Ören adlı tesiste Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Tuvalet, TV, Buzdolabı, Balkon, Bahçe Manzarası, Restoran, Restoran (alakart), Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Çocuk Oyun Alanı, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Alkolsüz gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Turkuaz Apart Ören

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 18 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Turkuaz Apart Ören, ÖrenTurkuaz Apart Ören, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Turkuaz Apart Ören tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 11:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 10000 metredir. Tesis bünyesinde 10 personel çalışmaktadır.

Turkuaz Apart Ören Yorumları