Nerede : Ören - Öğretmenler Mahallesi
Otel Tipi : Apart Pansiyon
Kapasite : 6 Apart Daire
Hizmet : 365 Gün

Sefa Apart Pansiyon tesisi Balıkesir bölgesinde ve Öğretmenler Mahallesi bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Öğretmenler Mah. H. Mustafa Müdüroğlu İlköğretim Okulu Arkası 1072 Sk. No:1. Burhaniye ilçesinde yer alan Sefa Apart Pansiyon, Apart Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye turizm bölgesinde yer alan diğer 76 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Markete Yakın, Engelli Dostu, Kalorifer, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır.

Sefa Apart Pansiyon

Apart Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 1 oda ve 42 yatak olarak belirtilmiştir. Sefa Apart Pansiyon, ÖrenSefa Apart Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Sefa Apart Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 4000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 5000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel çalışmaktadır.

Sefa Apart Pansiyon Yorumları