Nerede : Ören - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite : 25 Oda, 59 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Burhaniye, Ören’de, denize 100 metre mesafede bulunan Ören Konak Otel, Edremit’e 13 km, Ayvalık’a ise 34 km uzaklıkta.  

59 yatak kapasiteli, 2 ve 3 kişilik, toplamda 25 adet olan odalarda klima, banyo, tuvalet, saç kurutma makinesi, kablosuz internet bağlantısı, sürekli sıcak su, duş malzemeleri, merkezi ısıtma sistemi, televizyon ve uydu yayını mevcut.

Ören sahiline yürüme mesafesinde yer alan Konak Otel, meşe ağaçlarıyla kaplı bir bahçeye, özel restorana ve teras kafeye sahip. Ek olarak 0 - 5 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 6 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli. Grup rezervasyonlarında da avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Açık büfe sabah kahvaltısı servis eden Konak Otel, isteğe bağlı hizmet veren 350 kişilik bir restorana ve mangal, meze, içecek çeşitleri sunan bir teras kafeye sahip.

Plajı ve denizi kadar etkileyici bir tarihe ve lezzetlere de sahip olan Ören’de, Adramytteion Antik Kenti kalıntılarını görebilir, başta zeytinyağlılar olmak üzere Ege’ye has lezzetleri tadabilir ve Burhaniye’nin eğlence merkezlerinde keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Ören Konak Otel isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ören Mah. Başkent Cad. Meşe Sokak No:3. Burhaniye ilçesinde bulunan Ören Konak Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Burhaniye ilçesinde bulunan diğer 77 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Paketli Öğle Yemeği, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Kalorifer, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Ören Konak Otel

statüsünde ki tesis, toplam 25 oda ve 59 yatak olarak belirtilmiştir. Ören Konak Otel, ÖrenÖren Konak Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Ören Konak Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 12:30, check-out saati 10:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir.

Ören Konak Otel Yorumları