Nerede : Erdek - Doğanlar Köyü
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Doğanlar Havuzlu Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Doğanlar Köyü mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Doğanlar Mahallesi 14 Evler Yanı Havuzlu Villa. Erdek ilçesinde bulunan Doğanlar Havuzlu Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Doğanlar Havuzlu Pansiyon adlı tesiste Gardrop / Dolap, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Masası, Fırın, Set Üstü Ocak, Bulaşık Makinası, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Havuzlu, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Denize Sıfır, Kum Plaj, İskele, Plaj Kenarında, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılır gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Doğanlar Havuzlu Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 2 oda ve 2 yatakdır. Doğanlar Havuzlu Pansiyon, Erdek Doğanlar Havuzlu Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 2 personel çalışmaktadır.

Doğanlar Havuzlu Pansiyon Yorumları