Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi : Otel
Kapasite :
Hizmet :

Belgin Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Çuğra bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Çuğra Mevkii. Erdek ilçesinde yer alan Belgin Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde yer alan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Mavi Bayraklı Plaj, Özel Plaj, Denize Sıfır, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, 24 Saat Açık Resepsiyon, Markete Yakın, Wifi, Kalorifer, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Emanet Kasası imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Belgin Otel

Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi 30 oda ve yatak olarak belirtilmiştir. Belgin Otel, ErdekBelgin Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Belgin Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1500 metredir. Tesis bünyesinde 14 personel hizmet etmektedir.

Belgin Otel Yorumları