Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi : Otel
Kapasite : 27 Oda 90 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 30 Eylül

Erdek’te, Çuğra Mevkisi’nde, denize sıfır konumda yer alan Çizenel Otel’e, İstanbul - Bandırma arasındaki hızlı feribotlarla veya İzmir - Bandırma arasındaki tren seferleriyle ulaşmak mümkün. Bandırma, Erdek arasındaki mesafe ise 18 km.

Deniz ve doğa manzaralı toplamda 27 adet olan odalarda balkon, banyo, tuvalet,  sürekli sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, mini bar, televizyon, uydu yayını ve duş malzemeleri mevcut.

Palmiye ve çam ağaçlarıyla kaplı bir bahçe içerisinde, denize sıfır konumdaki otelde, özel plaj, şezlong, şemsiye, otopark, restoran ve kafe seçenekleri bulunuyor. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 7 - 12 yaş arası çocuklarda ise % 50 indirimli.

Yarım pansiyon anlayışıyla açık büfe sabah kahvaltıları ve fiks menü akşam yemekleri sunan tesiste isteğe bağlı ızgara ve aperitif çeşitleri de hazırlanıyor.

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporu çeşitlerini yapabilirsiniz.  

Çizenel Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Çuğra bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Çuğra Mevkii No:71. Erdek ilçesinde bulunan Çizenel Otel, Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Çizenel Otel adlı tesiste Restoran, Restoran (alakart), Bahçeli, Özel Plaj, Markete Yakın, Engelli Dostu, Wifi, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Banyo, Tuvalet, Balkon, Bahçe Manzarası, -- off, Duş gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Emanet Kasası, Günlük Hizmetli Servisi, Beach Bar olanakları konuklara ücretsiz sağlanmaktadır.

Çizenel Otel

Otel statüsünde ki tesis, toplam 27 oda ve 90 yatak olarak belirtilmiştir. Çizenel Otel, ErdekÇizenel Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 1250 metre mesafededir. Çizenel Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1500 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel çalışmaktadır.

Çizenel Otel Yorumları