Nerede : Erdek - Düzler
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Özlem Pansiyon tesisi Balıkesir ilinde ve Düzler bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Yalı Mahallesi Arif Kalıpsızoğlu Caddesi. Erdek ilçesinde bulunan Özlem Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Mavi Bayraklı Plaj, Özel Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Çocuk Oyun Alanı, Yemek Masası, Markete Yakın, Wifi, Engelli Dostu, Muhafazakar, Ses Yalıtımlı Odalar gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Akşam Eğlencesi olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır.

Özlem Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 5 oda ve 25 yatak olarak belirtilmiştir. Özlem Pansiyon, ErdekÖzlem Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Özlem Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 3000 metredir.

Özlem Pansiyon Yorumları