Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 16 Oda 32 Yatak
Hizmet : Dört Mevsim Açık

Oliva Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Çuğra bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Cuğra Mevkii Ocaklar Yolu No:20. Erdek ilçesinde bulunan Oliva Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Oliva Pansiyon adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Mutfak, Engelli Dostu, Klimalı, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Alanı, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Dağ Manzarası, Isıtma, Yemek Masası, Buzdolabı, Balkon, Havuzlu, Açık Yüzme Havuzu, Büfe, Güneşlenme Terası, Çocuk Oyun Alanı, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Masa Tenisi, Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Oliva Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 16 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Oliva Pansiyon, ErdekOliva Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Oliva Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel görev almaktadır.

Oliva Pansiyon Yorumları