Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 28 Double Oda 16 Suit Oda 120 Yatak
Hizmet : 365 gün

Erdek, Çuğra Mevkisi’nde bulunan Polem Otel, denize ve plaja sıfır konumda yer alıyor. Bandırma’dan özel araç, taksi ve dolmuş seçenekleriyle kısa sürede otele ulaşabilmek mümkün.

120 yatak kapasiteli, toplamda 44 adet (28’i double, 16’sı suit) olan odalarda klima, televizyon, saç kurutma makinesi, banyo, tuvalet, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Denize sıfır konumdaki otelde özel plaj, bahçe, park yeri ve deniz manzaralı teras imkanları bulunuyor. Ayrıca 0 - 5 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz, 6 - 10 yaş arası çocuklarda ise % 30 indirimli.

Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Polem Otel’de, sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri özel restoranda, açık büfe ayrıcalığıyla sunuluyor..

Deniz, kum, güneş keyfi dışında Kyzikos Antik Kenti'ni, Paflima Koyu'nu, Avşa, Paşalimanı, Marmara Adaları'nı gezebilir, su sporu ve doğa sporları yapabilirsiniz.    

 

Polem Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Çuğra mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sahil Mah. Ali Haydar Sarı Sahil Bandı No: 110/1. Erdek ilçesinde yer alan Polem Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Bisiklet Kiralama, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Sadece Yetişkinlere Özel, Özel Plaj, Wifi, Isıtma, Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Duş, Tuvalet, Telefon, LCD TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Polem Otel

statüsünde ki tesis, toplam 44 oda ve 120 yatak olarak belirtilmiştir. Polem Otel, ErdekPolem Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 600 metre mesafededir. Polem Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Polem Otel Yorumları