Nerede : Erdek - Düzler
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 21 Oda, 60 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 30 Eylül

Abant Pansiyon Erdek tesisi Balıkesir bölgesinde ve Düzler bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim Kampı Yanı Arif Kalıpsızoğlu Caddesi No:38 erdek Merkez. Erdek ilçesinde yer alan Abant Pansiyon Erdek, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde yer alan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Ses Yalıtımı, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Mutfak, Wifi, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Abant Pansiyon Erdek

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 22 oda ve 60 yatak olarak belirtilmiştir. Abant Pansiyon Erdek, ErdekAbant Pansiyon Erdek, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2000 metre mesafededir. Abant Pansiyon Erdek tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel görev almaktadır.

Abant Pansiyon Erdek Yorumları