Nerede : Erdek - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Akyel Apart tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Sahil Mahallesi Piri Reis Caddesi 42 Nolu Sokak No:6. Erdek ilçesinde yer alan Akyel Apart, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde yer alan diğer 79 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Deniz Kenarı, Plaj Kenarında, Ücretsiz Şezlong, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, İskele, Sığ Deniz, Çocuk Oyun Alanı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Bahçeli, Dalış, Yürüyüş Parkuru, Wifi, Ses Yalıtımlı Odalar, Kalorifer gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Akyel Apart

statüsünde ki tesisin kapasitesi 6 oda ve 6 yatak olarak belirtilmiştir. Akyel Apart, ErdekAkyel Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Akyel Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 200 metredir.

Akyel Apart Yorumları