Nerede : Erdek - Düzler
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Yaman Resort Hotel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Düzler mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Zeytinli Mahallesi Arif Kalıpsızoğlu Caddesi No:144. Erdek ilçesinde bulunan Yaman Resort Hotel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Yaman Resort Hotel adlı tesiste Ücretsiz Şezlong, Denize Sıfır, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Plaj Havlusu, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, Çocuk Oyun Alanı, 24 Saat Açık Resepsiyon, Wifi, Kişisel Dolap, Özel Plaj gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Yaman Resort Hotel

statüsünde ki tesis, toplam 123 oda ve 450 yatak olarak belirtilmiştir. Yaman Resort Hotel, ErdekYaman Resort Hotel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 5 metre mesafededir. Yaman Resort Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 10:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 5 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 20 metredir. Tesis bünyesinde 30 personel görev almaktadır.

Yaman Resort Hotel Yorumları