Nerede : Erdek - Çuğra
Otel Tipi :
Kapasite : 28 oda 90 yatak
Hizmet : 1 haziran - 1 ekim

Kafkas Motel isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Çuğra mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Çuğra Mevkii Sahil Mah. Piri Reis Cad.. Erdek ilçesinde bulunan Kafkas Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 79 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, TV, Bahçe Manzarası, Restoran, Büfe, Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Oyun Odası, Kişisel Dolap, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Tenis Kortu olanakları misafirlere ücretsiz sağlanmaktadır. İlaveten Minibar, Emanet Kasası, Akşam Eğlencesi, Günlük Hizmetli Servisi olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Kafkas Motel

statüsünde ki tesis, toplam 33 oda ve 102 yatak olarak belirtilmiştir. Kafkas Motel, ErdekKafkas Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2 metre mesafededir. Kafkas Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:30, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2 metredir.

Kafkas Motel Yorumları