Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite : 52 Oda
Hizmet : 19 Mayıs İtibariyle

Senam Hotel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Cumhuriyet Mah. Sahil Cad. No:150. Erdek ilçesinde yer alan Senam Hotel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde yer alan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bar, Snack Bar, Oda Servisi, 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Özel Plaj, Denize Sıfır, Havuzlu, Wifi, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Senam Hotel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 51 oda ve 156 yatak olarak belirtilmiştir. Senam Hotel, ErdekSenam Hotel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 300 metre mesafededir. Senam Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Senam Hotel Yorumları