Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite : 24 Oda 95 Yatak
Hizmet : Yaz Sezonu (15 Mayıs-30 Eylül)

Sami Engin Apart Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Ocaklar mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. Yosun Sok. No:1-3. Erdek ilçesinde yer alan Sami Engin Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Açık Yüzme Havuzu, Büfe, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Markete Yakın, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Özel Plaj, Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Tuvalet, TV, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mini Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Bahçe Manzarası, Denize Yakın, Havuzlu, Wifi, Kuaför / Güzellik Salonu gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Sami Engin Apart Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 24 oda ve 95 yatak olarak belirtilmiştir. Sami Engin Apart Otel, ErdekSami Engin Apart Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 2500 metre mesafededir. Sami Engin Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 2500 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel çalışmaktadır.

Sami Engin Apart Otel Yorumları