Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Apart Daire
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Anı Apart Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah.sahil Cad.. Erdek ilçesinde bulunan Anı Apart Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Anı Apart Otel adlı tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, Bahçeli, Denize Sıfır, Markete Yakın, Özel Plaj, LCD TV, Wifi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Plaj Kenarında, Merkezi konum, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Mama Sandalyesi, Havlular, Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Anı Apart Otel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 58 yatak olarak belirtilmiştir. Anı Apart Otel, ErdekAnı Apart Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Anı Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 50 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 0 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel hizmet etmektedir.

APART OTELİMİZ

Anı Apart Otel

DAİRELERİMİZ

Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel
Anı Apart Otel

Online Rezervasyon


Anı Apart Otel 2024 Fiyatları

Anı Apart Otel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 51 84

Anı Apart Otel Haritada Yeri


Anı Apart Otel Yorumları