Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 3 Oda 8 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Gülhan Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi Bakkal Mehmet Sokak No:19. Erdek ilçesinde bulunan Gülhan Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Sıfır, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Barbekü Olanağı olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Gülhan Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 3 oda ve 8 yatak olarak belirtilmiştir. Gülhan Pansiyon, ErdekGülhan Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Gülhan Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 500 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel bulunmaktadır.

Gülhan Pansiyon Yorumları