Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 11 Oda 45 Yatak Kapasitesi
Hizmet : 01/04/2014 - 01/10/2014

İpek Pansiyon isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. Yosun Sokak No:4. Erdek ilçesinde yer alan İpek Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Günlük Gazeteler, Çocuk Oyun Alanı, Markete Yakın, Engelli Dostu, Kişisel Dolap, Muhafazakar, VIP Odalar, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı, Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

İpek Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 45 yatakdır. İpek Pansiyon, Erdekİpek Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. İpek Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 500 metredir.

İpek Pansiyon Yorumları