Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite :
Hizmet :

Şahser Liva Apart Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. Sahil Cad. Deniz Sok. No:1. Erdek ilçesinde bulunan Şahser Liva Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Şahser Liva Apart Otel adlı tesiste Denize Sıfır, Plaja Yürüme Mesafesi, Deniz Kenarı, Plaj Kenarında, Ücretsiz Şezlong, Özel Plaj, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Havuzlu, Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Engelli Dostu, Sigara İçilmeyen Odalar, Asansör, Merkezi konum, Kıyıya Yakın, Plaj Servisi, Snack Bar, Markete Yakın, Bebek Sandalyesi, Restoran, Restoran (alakart), Bar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Beach Bar, Kuru Temizleme imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır.

Şahser Liva Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesisin kapasitesi oda ve 130 yatakdır. Şahser Liva Apart Otel, ErdekŞahser Liva Apart Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1500 metre mesafededir. Şahser Liva Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 1500 metredir. Tesis bünyesinde 15 personel bulunmaktadır.

Şahser Liva Apart Otel Yorumları