Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Apart Otel
Kapasite : 15 Oda 54 Yatak
Hizmet : 365 gün

Kumsal Apart Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Ocaklar mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Ocaklar Mah. 5 Nolu Sokak. Erdek ilçesinde yer alan Kumsal Apart Otel, Apart Otel statüsünde hizmet vermektedir. Erdek ilçesinde yer alan diğer 59 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Mavi Bayraklı Plaj, Günlük Gazeteler, Çocuk Oyun Alanı, Markete Yakın, Engelli Dostu, Kişisel Dolap, Muhafazakar, Kalorifer, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı, Çamaşır Yıkama imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Kumsal Apart Otel

Apart Otel statüsünde ki tesis, toplam 15 oda ve 54 yatakdır. Kumsal Apart Otel, ErdekKumsal Apart Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Kumsal Apart Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 150 metredir.

Kumsal Apart Otel Yorumları