Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Meltem Pansiyon tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Ocaklar Mahallesi. Erdek ilçesinde bulunan Meltem Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 56 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak tanımlanmıştır.

Meltem Pansiyon adlı tesiste Engelli Dostu, Ses Yalıtımlı Odalar, Denize Yakın, Markete Yakın, Wifi, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Çamaşır Makinası, Gardrop / Dolap, Duş, Tuvalet, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Barbekü, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Deniz Manzaralı, Verandalı, Teras, Balkon, Bahçe Manzarası, Dağ Manzarası, TV gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Meltem Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 5 oda ve 20 yatak olarak belirtilmiştir. Meltem Pansiyon, ErdekMeltem Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 800 metre mesafededir. Meltem Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 800 metredir.

Meltem Pansiyon Yorumları