Nerede : Erdek - Ocaklar
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite : 17 Oda 60 Yatak Kapasitesi
Hizmet : 1 HAZİRAN -30 EYLÜL

Varhan Apart tesisi Balıkesir ilinde ve Ocaklar bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Cumhuriyet Mah. İnönü Cad. A-b Blok No:69. Erdek ilçesinde bulunan Varhan Apart, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Erdek turizm bölgesinde bulunan diğer 59 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Özel Plaj, TV, Denize Sıfır, Dağ Eteğinde, Plaj Kenarında, Deniz Kenarı, Ücretsiz Şezlong, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Kum Plaj, Sığ Deniz, Markete Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Yürüyüş Parkuru, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Varhan Apart

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 34 oda ve 110 yatak olarak belirtilmiştir. Varhan Apart, ErdekVarhan Apart, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Varhan Apart tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Varhan Apart

Online Rezervasyon


Varhan Apart 2024 Fiyatları

Varhan Apart detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 52 69

Varhan Apart Haritada Yeri


Varhan Apart Yorumları