Nerede : Kazdağları - Kızılkeçili Köyü
Otel Tipi : Dağ Evleri - Otel
Kapasite : 10 Oda 24 Yatak
Hizmet :

Jippe İda Dağ Evleri tesisi Balıkesir ilinde ve Kızılkeçili Köyü bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kızılkeçili Köyü Hasanboğuldu Yolu Üzeri. Edremit ilçesinde bulunan Jippe İda Dağ Evleri, Dağ Evleri - Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi, Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Bisiklet Kiralama, Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Markete Yakın, Engelli Dostu, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Jippe İda Dağ Evleri

Dağ Evleri - Otel statüsünde ki tesis, toplam 10 oda ve 27 yatak olarak belirtilmiştir. Jippe İda Dağ Evleri, KazdağlarıJippe İda Dağ Evleri, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 1000 metre mesafededir. Jippe İda Dağ Evleri tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 4000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 20000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel hizmet etmektedir.

Jippe İda Dağ Evleri Yorumları