Nerede : Kazdağları - Kızılkeçili Köyü
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Antik Vadi Bungalov Kazdağları isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Kızılkeçili Köyü mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kızılkeçili Mah. Fazılbey Cad.no:90. Edremit ilçesinde yer alan Antik Vadi Bungalov Kazdağları, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 39 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Dağ Eteğinde, Nehir Kenarı, Restoran, Restoran (alakart), Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Wifi, Yürüyüş Parkuru gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Antik Vadi Bungalov Kazdağları

statüsünde ki tesis, toplam 14 oda ve 40 yatakdır. Antik Vadi Bungalov Kazdağları, KazdağlarıAntik Vadi Bungalov Kazdağları, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 3000 metre mesafededir. Antik Vadi Bungalov Kazdağları tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 20000 metredir.

Online Rezervasyon


Antik Vadi Bungalov Kazdağları 2024 Fiyatları

Antik Vadi Bungalov Kazdağları detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (850) 532 38 96

Antik Vadi Bungalov Kazdağları Haritada Yeri


Antik Vadi Bungalov Kazdağları Yorumları