Nerede : Kazdağları - Karaköy Köyü
Otel Tipi : Bungalow
Kapasite :
Hizmet :

Troya Natural Life Farm tesisi Çanakkale bölgesinde ve Karaköy Köyü bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Bayramiç - Çan Yolu Karaköy Köyü. Bayramiç ilçesinde yer alan Troya Natural Life Farm, Bungalow statüsünde hizmet vermektedir. Bayramiç turizm bölgesinde yer alan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Sağlık Merkezi, Sauna, Havuzlu, Restoran, Restoran (alakart), Büfe, Bisiklet Kiralama, Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Mutfak, Oyun Odası, Çocuk Oyun Alanı, Kalorifer, Wifi, Mama İçin Su Isıtıcı, Nehir Kenarı, Yürüyüş Parkuru, Göl Kenarı, Şömine, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Bilardo, Masa Tenisi, Dart imkanları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır. Bunların yanısıra Barbekü Olanağı, Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası, Çamaşır Yıkama, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Troya Natural Life Farm

Bungalow statüsünde ki tesisin kapasitesi 12 oda ve 24 yatakdır. Troya Natural Life Farm, KazdağlarıTroya Natural Life Farm, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 35 metre mesafededir. Troya Natural Life Farm tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 35 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 65 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel görev almaktadır.

Troya Natural Life Farm Yorumları