Nerede : Akçay - Zeytinli
Otel Tipi : Bungalow Otel
Kapasite :
Hizmet :

Kazdağı Kamp isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Zeytinli bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Zeytinli Mah. Mesire Alanı Küme Evler No:14, Edremit/balıkesir. Edremit ilçesinde bulunan Kazdağı Kamp, Bungalow Otel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 39 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Dağ Oteli olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Kazdağı Kamp adlı tesiste Restoran, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Engelli Dostu, Wifi, Nehir Kenarı, Yürüyüş Parkuru, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, iptal-kullanma gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Kazdağı Kamp

Bungalow Otel statüsünde ki tesis, toplam 7 oda ve 24 yatak olarak belirtilmiştir. Kazdağı Kamp, AkçayKazdağı Kamp, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Kazdağı Kamp tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 09:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 3000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 10000 metredir. Tesis bünyesinde 3 personel görev almaktadır.

Kazdağı Kamp Yorumları