Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 48 Apart Daire, 96 Yatak
Hizmet : 365 Gün

Zeytin Arası Taş Evler isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Tuzla Mevkii 25. Sokak No:2. Ayvalık ilçesinde bulunan Zeytin Arası Taş Evler, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Araba Kiralama, 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Çocuk Oyun Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Sigara İçilmeyen Odalar, Klimalı, Gardrop / Dolap, Vantilatör, Sivrisinek Teli, Kanepe, Oturma Alanı, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, Yemek Alanı, Yemek Masası, Set Üstü Ocak, Açık Havada Yemek Alanı, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Uyandırma Servisi, Balkon, Teras, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, LCD TV, Denize Yakın, Havuzlu, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Zeytin Arası Taş Evler

statüsünde ki tesisin kapasitesi 48 oda ve 96 yatakdır. Zeytin Arası Taş Evler, AyvalıkZeytin Arası Taş Evler, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 2500 metre mesafededir. Zeytin Arası Taş Evler tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 5000 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 4400 metredir. Tesis bünyesinde 12 personel çalışmaktadır.

Zeytin Arası Taş Evler Yorumları