Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Motel
Kapasite :
Hizmet :

Yılmaz Motel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Azem Bey Sok. No: 3. Ayvalık ilçesinde bulunan Yılmaz Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Yılmaz Motel adlı tesiste 24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Wifi, Plaja Yürüme Mesafesi, Mama İçin Su Isıtıcı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Bahçe Manzarası, Balkon gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Ütü Hizmeti, Havlular olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Yılmaz Motel

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 12 oda ve 27 yatakdır. Yılmaz Motel, AyvalıkYılmaz Motel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Yılmaz Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir.

Yılmaz Motel Yorumları