Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Motel
Kapasite :
Hizmet :

Yılmaz Motel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Azem Bey Sok. No: 3. Ayvalık ilçesinde yer alan Yılmaz Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde yer alan diğer 86 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

24 Saat Açık Resepsiyon, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Wifi, Plaja Yürüme Mesafesi, Mama İçin Su Isıtıcı, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Bahçe Manzarası, Balkon gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Ütü Hizmeti, Havlular imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Yılmaz Motel

Motel statüsünde ki tesis, toplam 12 oda ve 27 yatak olarak belirtilmiştir. Yılmaz Motel, AyvalıkYılmaz Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Yılmaz Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Yılmaz Motel Yorumları