Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 32 Oda 90 yatak
Hizmet : 1 Mayıs 30 Ekim

Tunan Motel, Ayvalık, Sarımsaklı’da, Kuzey Ege Denizi’ne 30 metre mesafede yer alıyor. Ayvalık’tan Sarımsaklı’ya gelindiğinde denizi gördükten sonra sağa dönülüp, 1200 metre ilerlenerek Tunan Motel’e ulaşılabilir.

Tunan Motel odaları, tümü deniz ve doğa manzaralı olmakla birlikte balkon, banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, kablosuz internet bağlantısı, televizyon, uydu sistemi, kasa, saç kurutma makinesi, ütü, klima, çalışma masası ve eşya dolabı içeriyor.

Sarımsaklı plajının ince kumlu kumsalı ve dingin deniziyle iç içe bir konumda özel plajı bulunan Tunan Motel, ek olarak açık bir yüzme havuzuna da sahip.

Oda kahvaltı ve yarım pansiyon anlayışıyla sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri sunan Tunan Motel’in, isteğe bağlı hizmet veren bir restoranı da mevcut.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Tunan Motel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Atatürk Bulvarı No:154. Ayvalık ilçesinde bulunan Tunan Motel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak tanımlanmıştır.

Gardrop / Dolap, Sivrisinek Teli, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Uydu Kanalları, Telefon, Uyandırma Servisi, Balkon, Deniz Manzaralı, Bahçe Manzarası, Havuz Manzarası, Açık Yüzme Havuzu, Havuzlu, Büfe, Bar, Oda Servisi, Bisiklet Kiralama, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), Çocuk Havuzu, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Ortak Salon / Tv Alanı, Engelli Dostu, Özel Plaj, LCD TV, Denize Yakın, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Ütü Hizmeti imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Tunan Motel

statüsünde ki tesis, toplam 32 oda ve 90 yatakdır. Tunan Motel, AyvalıkTunan Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 700 metre mesafededir. Tunan Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis bünyesinde 10 personel hizmet etmektedir.

Tunan Motel Yorumları