Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Hotel
Kapasite : 23 oda
Hizmet : 1 Mayıs 30 Ekim

Ayvalık, Sarımsaklı’da, eski Karayolları Kampı bölgesinde, denize 50 metre mesafede bulunan Sevo Hotel, Ayvalık’ın merkezine ise 11 km uzaklıkta.

Toplamda 23 odası bulunan Sevo Hotel, odalarında balkon, klima, banyo, tuvalet, televizyon, uydu yayını, sürekli sıcak su ve kablosuz internet bağlantısı bulunduruyor.

Ege Denizi’ne 50 metrelik mesafesi sayesinde Sevo Hotel’de mavi bayraklı Sarımsaklı plajlarının her daim tadını çıkarabilirsiniz. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsizken 7 - 12 yaş arası çocuklar % 50 indirimli. Gruplarda ve erken rezervasyonlarda da indirim imkanı mevcut.

Yarım pansiyon anlayışıyla sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis eden Sevo Hotel’de, kahvaltılar ve yemekler açık büfe.

Sarımsaklı plajlarında serinlemek ve güneşlenmek dışında Küçükköy’deki tarihi yapıları gezebilir, Gelin Kaya, Deliklitaş, Çamlı gibi doğal güzellikleir ziyaret edebilir, Ege’ye has lezzetleri tadabilir ve hediyelik eşya satın alabilirsiniz.

Sevo Hotel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Kahramanlar Mahallesi. Ayvalık ilçesinde bulunan Sevo Hotel, Hotel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Sevo Hotel

Hotel statüsünde ki tesisin kapasitesi 23 oda ve 65 yatak olarak belirtilmiştir. Sevo Hotel, AyvalıkSevo Hotel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 150 metre mesafededir. Sevo Hotel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 13:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir.

Sevo Hotel Yorumları