Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Butik Otel
Kapasite :
Hizmet :

Otel Türkevi isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah.dr Ekrem Yücel Sokak No 3. Ayvalık ilçesinde bulunan Otel Türkevi, Butik Otel statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Otel Türkevi adlı tesiste Dalış, Restoran (alakart), Bar, Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretli), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Mama İçin Su Isıtıcı, Kum Plaj, Ücretsiz Şezlong, Merkezi konum, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Otel Türkevi

Butik Otel statüsünde ki tesis, toplam 14 oda ve 31 yatak olarak belirtilmiştir. Otel Türkevi, AyvalıkOtel Türkevi, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde yer almaktadır. Otel Türkevi tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 500 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 47000 metredir.

Otel Türkevi Yorumları