Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 11 Oda, 22 Yatak
Hizmet : 15 Mayıs - 15 Eylül

Miko Bungalow Otel isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sarımsaklı Bulvarı 14. Sk. No:5. Ayvalık ilçesinde yer alan Miko Bungalow Otel , statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Bar, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Özel Plaj, Wifi, Denize Sıfır, Kişisel Dolap gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Miko Bungalow Otel

statüsünde ki tesis, toplam 11 oda ve 22 yatak olarak belirtilmiştir. Miko Bungalow Otel , AyvalıkMiko Bungalow Otel , alışveriş yapacağınız şehir merkezine 250 metre mesafededir. Miko Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1350 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 44000 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel bulunmaktadır.

Miko Bungalow Otel Yorumları