Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 14 Oda 36 Yatak
Hizmet : 365 gün

Mert Otel, Balıkesir, Ayvalık, Sarımsaklı’da, denize 580 metre, Sarımsaklı otogarına 200 metre, Edremit Havaalanı’na ise 38 km mesafede bulunuyor.

14 adet olan Mert Otel odalarında standart olarak banyo, tuvalet, balkon, ısıtma sistemi, sürekli sıcak su, klima ve kablosuz internet bağlantısı mevcut.

Sarımsaklı plajına yürüme mesafesindeki konumuyla Mert Otel, misafirlerine kusursuz bir kumsalın ve denizin keyfini her an yaşayabilme imkanı sağlıyor. Ek olarak 0 - 6 yaş arası çocuklarda herhangi bir ücret talep edilmezken 7 - 12 yaş arası çocuklarda % 50 indirim uygulanmakta.

Mert Otel, konuklarına özel restoran içerisinde doğal yiyeceklerden hazırlanan eksiksiz açık büfe kahvaltı servis ediyor.

Çevre aktivitesi olarak Sarımsaklı’da serinleyip, güneşlenebilir, Şeytan Sofrası’nın manzarasını gün batımında seyredebilirsiniz. Cunda Adası’ndaki Yunan ve Osmanlı kültürlerinin izlerini taşıyan tarihi yapıları ziyaret edebilir, Ayvalık adalarını tanıtan tekne turlarına katılabilir, tüplü dalış yapabilirsiniz. Arnavut kaldırımlı yollarda gezebilir, Girit Mutfağı’na özgü lezzetleri tadabilirsiniz.

Mert Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Yonca Bir Cad. 12.sok.no:4. Ayvalık ilçesinde bulunan Mert Pansiyon, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Isıtma, Bağlantılı Oda(lar) Mevcuttur, Sivrisinek Teli, Oturma Alanı, Ahşap/Parke Zemin, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Terlik, Tuvalet, Yemek Alanı, Açık Havada Yemek Alanı, Kahve Makinası, Balkon, Teras, Dağ Manzarası, Şehir Manzarası, Dalış, 24 Saat Açık Resepsiyon, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Sigara İçilmeyen Odalar, Engelli Dostu, Denize Yakın, Wifi, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Sığ Deniz, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Mama Sandalyesi, Havlular, Dart imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Mert Pansiyon

statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 40 yatakdır. Mert Pansiyon, AyvalıkMert Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 800 metre mesafededir. Mert Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 600 metredir. Tesis bünyesinde 2 personel hizmet etmektedir.

Mert Pansiyon Yorumları