Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Bungalow
Kapasite : 11 Oda, 40 Yatak
Hizmet : 365 gün

Gaia Bungalow Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Bosna Bulvarı Komili Sok. No:5. Ayvalık ilçesinde yer alan Gaia Bungalow Otel, Bungalow statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 86 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Snack Bar, Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Restoran (alakart), Bar, Oda Servisi, Transfer Servisi (ücretli), Bahçede Servis, Bahçeli, Güneşlenme Terası, Çocuk Oyun Alanı, Evcil Hayvan Kabul, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Bebek Sandalyesi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong, Merkezi konum, Yürüyüş Parkuru, Plaja Yürüme Mesafesi, Göl Kenarı, Kıyıya Yakın, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Yemek Salonunda Servis gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Barbekü Olanağı, Akşam Eğlencesi, Ütü Hizmeti, Çamaşır Yıkama, Beach Bar, Tekne Turu imkanları ziyaretçilere bedelsiz sunulmaktadır.

Gaia Bungalow Otel

Bungalow statüsünde ki tesisin kapasitesi 11 oda ve 40 yatakdır. Gaia Bungalow Otel, AyvalıkGaia Bungalow Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Gaia Bungalow Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 12:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 100 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 35000 metredir.

Gaia Bungalow Otel Yorumları