Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Masalevi Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sahil Cad. 8.sok No:43. Ayvalık ilçesinde yer alan Masalevi Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Oturma Alanı, Banyo, Duş, Tuvalet, Deniz Manzaralı, LCD TV, Özel Plaj, Denize Sıfır, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Bahçeli, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Havlular olanakları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır.

Masalevi Otel

statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 26 yatak olarak belirtilmiştir. Masalevi Otel, AyvalıkMasalevi Otel, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Masalevi Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 700 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 35 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel bulunmaktadır.

Masalevi Otel Yorumları