Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Masalevi Otel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sahil Cad. 8.sok No:43. Ayvalık ilçesinde yer alan Masalevi Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde yer alan diğer 86 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Oturma Alanı, Banyo, Duş, Tuvalet, Deniz Manzaralı, LCD TV, Özel Plaj, Denize Sıfır, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Bahçeli, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Havlular imkanları tatil severlere ücretsiz sağlanmaktadır.

Masalevi Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 13 oda ve 26 yatak olarak belirtilmiştir. Masalevi Otel, AyvalıkMasalevi Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Masalevi Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 700 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 35 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel çalışmaktadır.

Masalevi Otel Yorumları