Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Masalevi Otel isimli turizm tesisi Balıkesir ilinde ve Sarımsaklı bölgesinde yer almaktadır. Adresi: Küçükköy Mah. Sahil Cad. 8.sok No:43. Ayvalık ilçesinde bulunan Masalevi Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde bulunan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Klimalı, Gardrop / Dolap, Oturma Alanı, Banyo, Duş, Tuvalet, Deniz Manzaralı, LCD TV, Özel Plaj, Denize Sıfır, Plaja Yürüme Mesafesi, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Personel Virüs Eğitimi, Ortak Alanlarda Düzenleme, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, 24 Saat Boş Bırakılmış Odalar, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Bağışıklık sistemini destekleyen gıdalar, Bahçeli, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Havlular imkanları ziyaretçilere ücretsiz sunulmaktadır.

Masalevi Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 13 oda ve 26 yatakdır. Masalevi Otel, AyvalıkMasalevi Otel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 500 metre mesafededir. Masalevi Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 700 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 35 metredir. Tesis bünyesinde 4 personel hizmet etmektedir.

Masalevi Otel Yorumları