Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 28 oda 52 Yatak
Hizmet : 365

Işık Otel isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah. Atatürk Bulvarı Sahil Yolu. Ayvalık ilçesinde yer alan Işık Otel, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü, Bar özelliği ön plandadır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Saç Kurutma Makinası, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, TV, Balkon, Restoran, Bar, Oda Servisi, Havaalanı Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Kişisel Dolap, Asansör, Özel Plaj, Denize Yakın, Wifi, Ücretsiz Şezlong, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Ortak Alanlarda Düzenleme, Girişte Ateşölçer, Depo ve gıda güvenliği sertifikası, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ek olarak Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Işık Otel

statüsünde ki tesisin kapasitesi 28 oda ve 52 yatak olarak belirtilmiştir. Işık Otel, AyvalıkIşık Otel, alışveriş yapacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Işık Otel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 500 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 40 metredir. Tesis bünyesinde 8 personel bulunmaktadır.

Odalarımızdan Deniz Manzarası
Odalarımızdan Deniz ..

Online Rezervasyon


Işık Otel 2024 Fiyatları

Işık Otel detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 54 37

Işık Otel Haritada Yeri


Işık Otel Yorumları