Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi :
Kapasite : 50 Oda 128 Yatak
Hizmet : 15 Haziran - 30 Eylül

Hotel Sarayevo isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Sarımsaklı mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Kahramanlar Mah. Ptt Arkası İlkbahar Sok. No: 3, Sarımsaklı. Ayvalık ilçesinde yer alan Hotel Sarayevo, statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık ilçesinde yer alan diğer 93 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar, Restaurant özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı, Karta Taksit olarak belirtilmiştir.

Tesiste Restoran, Bar, 24 Saat Açık Resepsiyon, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Bahçeli, Kişisel Dolap, Asansör, Özel Plaj, Klimalı, Gardrop / Dolap, Halı Kaplı Zemin, Sivrisinek Teli, Banyo, Duş, Uyandırma Servisi, LCD TV, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Bagaj Muhafazası, Günlük Hizmetli Servisi imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Hotel Sarayevo

statüsünde ki tesis, toplam 50 oda ve 128 yatakdır. Hotel Sarayevo, AyvalıkHotel Sarayevo, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 5 metre mesafededir. Hotel Sarayevo tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 13:30, check-out saati 11:30 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 150 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 4000 metredir.

Hotel Sarayevo Yorumları