Nerede : Ayvalık - Sarımsaklı
Otel Tipi : Apart
Kapasite :
Hizmet :

Garden Apartment tesisi Balıkesir bölgesinde ve Sarımsaklı bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Küçükköy Mahallesi,yonca1 Cad.16.sok.no:2 / Ayvalık / Balıkesir. Ayvalık ilçesinde yer alan Garden Apartment, Apart statüsünde hizmet vermektedir. Ayvalık turizm bölgesinde yer alan diğer 93 adet tesisten bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Alışveriş Merkezine Yakın, Mavi Bayraklı Plaj, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Kum Plaj, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Periyodik açık alan dezenfektesi, Periyodik kapalı alan dezenfektesi, Yürüyüş Parkuru, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca Beach Bar imkanları konuklara bedelsiz sağlanmaktadır.

Garden Apartment

Apart statüsünde ki tesisin kapasitesi 3 oda ve 3 yatak olarak belirtilmiştir. Garden Apartment, AyvalıkGarden Apartment, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 400 metre mesafededir. Garden Apartment tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 14:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 600 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 40000 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel görev almaktadır.

Garden Apartment Yorumları